Вртић Жирић

Вртић  Жирић је мали вртић са великим и лепим двориштем. Налази се у Кошутњаку, у природном амбијенту, тако да су активности у овом вртићу најчешће инспирисане природом. Овај вртић похађају деца узраста од 3 године, а рад се организује у 5 васпитних група.

У наредној години вртић „Жирић“ наставља да истражује могућности за ангажман деце у разноврсним играма и активностима у природи као и у играма са ризицима. Своју праксу ћемо сагледавати из позиција актуелне програмске концепције васпитања и образовања предшколске деце (Новe основe програма). 

Адаптација деце на вртић

Драги родитељи,

Желимо да полазак Вашег детета у вртић буде леп почетак заједничког дружења и одрастања.

Ваше дете полази у вртић и то је за њега велика промена. Из сигурности породице дете прелази у нову, за њега непознату средину коју тек треба да освоји. Како би смо што боље адаптирали дете на вртић, родитељи и васпитачи треба да буду партнери и заједничким снагама да учине сваком појединачном  детету  што лакше и брже навикавање на  вртић као место за живљење, играње и истраживања. Са жељом да период адаптације вашег детета на вртић протекне безболније, упућујемо вас да прочитате Препоруке о адаптацији детета на колектив.

Погледајте и видео добродошлице деци:

https://www.youtube.com/watch?v=38VH8PewiiE

Руководилац: Мирјана Јеркић

Медицинска сестра на превентивно здравственој заштити: Маја Бобић

Стручни сарадник: Тијана Боговац, педагог

Кнеза Вишеслава 72

Добродошли!

Адаптација деце на вртић

 

 

 

 

 

Руководилац вртића:
Мирјана Јеркић

Медицинска сестр на превентивно здравственој заштити:
Гордана Ђокић

стручни сарадник:
Дејан Виденовић – психолог

Кнеза Вишеслава 72
011/3559 475

 

← ПретходноСледеће →

Остави одговор