Вртић Свети Сава

Вртић „Свети Сава“

 

Вртић „Свети Сава“ организује рад у  13 васпитних група вртића и 6 група јаслица.  Групе су   формиране по узрасту децe. Назив вртића “Свети Сава “, вртић носи  од  27.01.1995. године, када га је посетио Патријарх српски Павле.

 

У складу  са Програмом  рада Установе и Основама програма предшколског васпитања  и образовања,  васпитно- образовни рад се реализује по моделу А и Б, уз стручну помоћ и надзор Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Основни  циљ је подстицање дечијег развоја кроз игру и дружење. На овај начин деца упознају свет око себе, развијају своје креативне способности и умећа и боље се припремају за даље школовање и успешно укључивање у живот шире заједнице.

 

У вртићу „Свети Сава“ наставићемо да  радимо на мењању и креирању  средине а акценат ће нам у раду бити на дечијој перспективи и иницијативи. Уважавајући дете као компетентну особу радићемо  на препознавању и подстицању дечије иницијативе у креирању и мењању средине за учење и развој истражујући различите могућности коришћења простора у вртићу   као и ван њега. Такође, важан сегмент рада ће бити и на сарадњи са родитељима и заједничко учешће у активностима и  откривању нових места за учење у вртићу, али и у локалној заједници.

 

Руководилац: Ненад Васић

Медицинска сестра на превентивно здравственој заштити: Гордана Томић

 

 

Руководилац вртића
Јованка Радовановић

Одговорна сестра
Гордана Томић

Пожешка 28
Баново Брдо
011/ 35 56 745

← ПретходноСледеће →

Остави одговор