Вртић Сањалица

Вртић Сањалица у насељу Церак  највећи је вртић Предшколске   установе Чукарица. Организује рад у 27 група: 17 група вртића, 7 јаслених група, 2 развојнe групе, 1 групе припремног предшколског  програма. Успешна сарадња остварује се са основном школом „Уједињене нације“ ,

релевантним институцијама локалне заједнице,као и путем размене примера добре праксе са другим вртићима и предшколским установама.

Особеност вртића:

У вртићу ,,Сањалица“ настављамо да истражујемо улоге које имају сви актери у дечијој игри: како улогу деце, тако и одраслих. Уважавајући игру као основни пут креирања дечјег сазнања истраживаћемо како се у ситуацијама учења повезују дечија слика света и знање које имају одрасли. У своје игре и активности настојимо да укључимо чланове породице деце и заинтересоване представнике локалне заједнице, а активности ћемо заснивати на игри, консултовању и размени. Свака нова ситуација може да нам буде инспирација за игру усмерену на добробит детета. Кроз социјалне интеракције градићемо културу нашег вртића и учити да користимо заједничка културна средства.

 

Руководилац: Невена Симоновић

Медицинска сестра на превентивно здравственој заштити: Кристина Весић

 

 

 

Руководилац вртића
Валентина Живојиновић

Главна сестра на превентивној здравственој заштити
Драгана Манчић

Јабланичка 20
011/2393-161

← ПретходноСледеће →

Остави одговор