Вртић Машталица

Број васпитних група вртића:

Вртић ,,Машталица“ организује рад у 2 васпитне мешовите групе вртића, 1 групе јаслица и  1 група припремног предшколског програма.

Начела рада:

У складу  са Програмом  рада Установе и Основама програма предшколског васпитања  и образовања,  васпитно- образовни рад се реализује по моделу Б. Основни циљ је подстицање дечијег развоја кроз игру и дружење. На овај начин деца упознају свет око себе, развијају своје креативне способности

Особеност вртића:

Вртић ,,Машталица“ је један од новоотворених вртића у саставу ПУ „Чукарица“. Са радом је почео у октобру 2011. године и као приоритет у раду васпитачки тим је пред себе поставио циљеве повезане са  стварањем позитивне и подстицајне климе за дечији развој.

  • Вртић ,,Машталица“ ће у наредној радној години развијати тему ,,Бирам да рециклирам“ у оквиру које ће деца и васпитачи настојати да кроз дијалог разматрају сазнања о свету који их окружује и настоје да развију способност доношења еколошких одлука и осећање одговорности за еколошку ситуацију у својој околини. У сарадњи са родитељима и локалном заједницом планирамо активности у вртићу, али и ван дворишта вртића чиме желимо да у своје активности укључимо што већи број сарадника и установа који подржавају брижљив однос према животној средини.

Руководилац: Верица Дмитровић

Медицинска сестра на превентивно здравственој заштити: Драгица Михаиловић

Руководилац вртића:
Верица Дмитровић

Медицинска сестра на превентивно здравственој заштити:
Драгица Михајловић

стручни сарадник:
Дејан Виденовић – психолог

Карађорђева 14,
011/8071-343

 

← ПретходноСледеће →

Остави одговор