Вртић Кошута

Вртић „ Кошута организује рад у  6 васпитних група вртића, 1 групи јаслица и 4 припремне групе за полазак у школу. Припремни предшколски програм  је организован  у целодневном боравку у вртићу и у полудневном боравку у просторијама ОШ „ Ђорђе  Крстић“. У септембру 2012. је почела је  са радом и јаслена група која је у овом вртићу отворена први пут. Вртић Кошута има лепо и велико двориште, у коме се деца радо играју.

У складу  са Програмом  рада Установе и Основама програма предшколског васпитања  и образовања,  васпитно- образовни рад се реализује по моделу А и Б, уз стручну помоћ и надзор Министарства просвете, науке,и технолошког развоја. Основни  циљ је подстицање дечијег развоја кроз игру и дружење. На овај начин деца упознају свет око себе, развијају своје креативне способности и умећа и боље се припремају за даље школовање и успешно укључивање у живот шире заједнице.

  • Вртић „Кошута“ ће током ове године кроз покрет, плес и драмски израз акценатставити на развијању партнерских односа на свим нивоима: са децом, васпитачима, родитељима и локалном заједницом. Кроз планирање и реализацију бројних заједничких активности радићемо на испитивању, разумевању и усаглашавању међусобних потреба, жеља и могућности. Све ово допринеће да се у вртићу развија атмосфера заједништва, сарадње, размене, подршке и учења.

Руководилац: Љиљана Јанковић

Медицинска сестра на превентивно здравственој заштити: Лидија Коловић

Руководилац вртића:
Љиљана Јанковић тел. 2510 033

Медицинска сестра на превентивно-здравственој заштити:
Лидија Коловић тел. 2510 033

ул. Димитрија Аврамовића бр. 17,  Жарково, тел. 2510 033

← ПретходноСледеће →