Вртић Горица

Вртић Горица постоји од 1984. године, а 2010. године  проширени су капацитети доградњом  новог дела. Вртић Горица организује рад у 20 група: 12 васпитних група вртића, 3 јаслене групе и 4 припремних предшколских група. Поред редовног програма у вртићу се развијају и кратки програми, као што су четворосатни програм и повремени тематски програми у краћем трајању.

Вртић Горица има велико и изузетно лепо уређено двориште које је више пута освајало награде за најлепше уређено двориште вртића, на нивоу општине,и на нивоу града Београда.

Вртић „Горица“ у току наредне године наставља да развија тему “Идемо напоље” са акцентом на уважавању различитости, умрежавању и оснаживању свих актера живота вртића. У претходној години, васпитачи и деца су истраживали могућности коришћења простора ван својих соба на нове начине и освежавали до сада занемарене кутке. Током наредне године планирамо да покренемо центре интересовања у холовима вртића. Креираћемо и информатички центар као место истраживања за децу и одрасле. Вртић “Горица” ће током наредне године приказати пример добре праксе у мапирању и коришћењу ресурса локалне средине и креирању простора тако да подржава истраживање, размену, учешће, осећање припадања свих у вртићу и заједници. И даље ће се развијати богата пракса креирања и развијања диверсификованих програма у вртићу и његовој околини.

Руководилац вртића:

Александра Петровић

Одговорна сестра:

Живослава Живановић

Стручни сарадник вртића:

Тијана Боговац, педагог

Toмаса Едисона 1

Сремчица

Телефон: 25 26 274

Добродошли!

 

Руководилац вртића:
Александра Петровић

Одговорна сестра:
Живослава Живановић

Toмаса Едисона 1
Сремчица
Телефон: 25 26 274

← ПретходноСледеће →