Вртић Горица

 

Вртић Горица постоји од 1984. године, а 2010. године  проширени су капацитети доградњом  новог дела. Вртић Горица организује рад у 20 група: 12 васпитних група вртића, 3 јаслене групе и 4 припремних предшколских група. Поред редовног програма у вртићу се развијају и кратки програми, као што су четворосатни програм и повремени тематски програми у краћем трајању.

Вртић Горица има велико и изузетно лепо уређено двориште које је више пута освајало награде за најлепше уређено двориште вртића, на нивоу општине,и на нивоу града Београда.

У вртићу „Горица“ у претходним годинама, васпитачи и деца су истраживали могућности коришћења простора ван својих соба на нове начине и током претходне године покренути су центри интересовања у холовима вртића. Током наредне 2019/2020 године бавићемо се и даље димензијом простора и мењати праксу у сусрет визији Нових oснова програма. Креираћемо промене у простору и пракси вртића базиране на заједничком разумевању полазишта и могућности које су осликане Новим основама. Настављамо да развијамо праксу креирања и развијања диверсификованих програма у вртићу и његовој околини и делимо даље своја сазнања.

 

Руководилац вртића:

Александра Петровић

Одговорна сестра:

Живослава Живановић

Стручни сарадник вртића:

Тијана Боговац, педагог

Toмаса Едисона 1

Сремчица

Телефон: 25 26 274

Добродошли!

Руководилац вртића:
Александра Петровић

Одговорна сестра:
Живослава Живановић

Toмаса Едисона 1
Сремчица
Телефон: 25 26 274

← ПретходноСледеће →