Вртић Горица

Вртић Горица постоји од 1984. године, а 2010. године  проширени су капацитети доградњом  новог дела. Вртић Горица организује рад у 18 група: 12 васпитних група вртића, 3 јаслене групе и 3 припремних предшколских група. Поред редовног програма у вртићу се развијају и кратки програми, као што су четворосатни програм и повремени тематски програми у краћем трајању.

Вртић Горица има велико и изузетно лепо уређено двориште које је више пута освајало награде за најлепше уређено двориште вртића, на нивоу општине,и на нивоу града Београда.

 

У вртићу „Горица“ у претходним годинама, васпитачи и деца су истраживали могућности коришћења простора ван својих соба и бавили смо се димензијом простора. У наредној години креираћемо промене у простору и пракси вртића базиране на заједничком разумевању полазишта и могућности које су осликане Новим основама. Настављамо да развијамо праксу креирања и развијања диверсификованих програма у вртићу и његовој околини и делимо даље своја сазнања.

 

Поштовани родитељи и драга децо,

Добродошли у вртић „Горица“.

 

За Вас смо припремили кратке видео филмове који ће Вас упознати са једним даном у нашем вртићу.

Филмове је креирао Тим медицинских сестара васпитача и васпитача са циљем представљања подстицајног окружења у нашем вртићу.

Позивамо Вас да са нама у наредном периоду учествујете у креирању наше нове заједничке приче за  нашу децу, а ми смо отворени за: сарадњу, питања, сугестије и похвале.

 

Тим вртића „Горица“

https://photos.google.com/u/2/photo/AF1QipN1Pt2RgvC-aJhL2UHByBlWAf4Xy7muvT6yVS-S

https://photos.google.com/u/2/photo/AF1QipNC_1lJ1qjWSX_Xjc0qQnpO7CDfjTlGBFXQbVyb

https://photos.google.com/u/2/photo/AF1QipNRYsJvtDYtC7V1RmmCXfhkyZ2d7KpZgT3awf_S

 

Руководилац вртића: Александра Петровић

Одговорна сестра:Живослава Живановић

Стручни сарадник вртића:Марија Марковић  педагог

Toмаса Едисона 1

Сремчица

Добродошли!

 

 

 

Руководилац вртића:
Александра Петровић

Одговорна сестра:
Живослава Живановић

Toмаса Едисона 1
Сремчица
Телефон: 25 26 274

← ПретходноСледеће →