Вртић Рода

Вртић „Рода“ је као један од најстаријих објеката ПУ „Чукарица“ вртић са дугогодишњом традицијом. Иако је у питању један од мањих објеката, карактерише га топлина и атмосфера добродошлице. За то је заслужан и тим стручних и искусних васпитачица које свакодневно са осмехом дочекују свако дете и  родитеља. Васпитно-образовни рад се осмишљава и реализује у сарадњи са децом и породицом у пет узрасних група.

У складу  са Програмом  рада Установе и Основама програма предшколског васпитања  и образовања,  васпитно- образовни рад се реализује по моделу Б, уз стручну помоћ и надзор Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Основни  циљ је подстицање дечијег развоја кроз игру и дружење. На овај начин деца упознају свет око себе, развијају своје креативне способности и умећа и боље се припремају за даље школовање и успешно укључивање у живот шире заједнице.

  • Тим вртића “Рода“ и ове године заједно са децом и родитељима иде на “Пут око света“. Авантура ће се наставити истраживањем нових земаља, упознавањем далеких култура. Користићемо ресурсе локалне заједнице као места истраживања и богаћења сазнања о земљама у које нас деца поведу. Као тим (деца, родитељи, васпитачи) приступићемо осмишљавању  различитих центара интересовања у нашем вртићу, у којима ће се васпитно-образовни рад одвијати тако да негује, сарадњу, иницијативу и заједничко учење деце различитог узраста. 

     

    Руководилац вртића: Катарина Ђурковић

    Сестра на превентивно – здравственој заштити: Драгана Манчић

     

 

 

Руководилац вртића: Ђурковић Катарина
Медицинска сестра на превентивној здравственој заштити: Марија Ковачевић

Београдског батаљона 9а
3552-742

← ПретходноСледеће →

Остави одговор