Вртић Рода

Вртић „Рода“ је као један од најстаријих објеката ПУ „Чукарица“ вртић са дугогодишњом традицијом. Иако је у питању један од мањих објеката, карактерише га топлина и атмосфера добродошлице. За то је заслужан и тим стручних и искусних васпитачица које свакодневно са осмехом дочекују свако дете и родитеља. Васпитно-образовни рад се осмишљава и реализује у пет узрасних група.
У Вртићу “Рода“ ћемо наставити и ове године истраживати нове начине покретања и неговања иницијатива деце, породице у заједничком осмишљавању нашег пројекта вртића “Мој избор“. “Мој избор“ за нас ће представљати и начин на који ћемо неговати вршњачку интеракцију, учење, игру и пријатељство млађе и старије деце и њихових породица.
Бавићемо се рефлексивним сагледавањем праксе васпитно образовног рада и унапређивањем њеног квалитета. Грађу за наше дискусије ћемо налазити у дијалогу са родитељима, децом, представницима локалне заједнице, евалуацији програма као и у искуствима са обука за нове Основе предшколског програма васпитања и образовања.

Адаптација презентација

Руководилац вртића: Катарина Ђурковић

Сестра на превентивно – здравственој заштити: Драгана Манчић

 

 

 

Руководилац вртића: Ђурковић Катарина
Медицинска сестра на превентивној здравственој заштити: Марија Ковачевић

Београдског батаљона 9а
3552-742

← ПретходноСледеће →

Остави одговор