10 мар 2022
10 марта, 2022

Савет родитеља ПУ Чукарица

Предшколска Установа Чукарица је у сарадњи са Савезом удружења медицинских сестара предшколских установа Србије и уз подршку Секретаријата за образовање и дечију заштиту, у фебруару 2022. године започела учешће у реализацији пројекта „Значај праћења линеарног раста деце “.

Пројекат се односи на правилно мерење телесне висине деце предшколског узраста са циљем подизања свести о значају истог. Реализатори пројекта су лекари и медицинске сестре Института за здравствену заштиту мајке и детета „Др Вукан Чупић“.

Тим поводом је одржан Савет родитеља ПУ Чукарица 3.3.2022.год. у вртићу „Дечји гај“, на ком су сви родитељи Савета, упознати са активностима које ће се реализовати у нашим вртићима. Родитељи су пружили подршку и дали сагласност за учешће, будући да нам је свима, унапређивање здравља деце – приоритет. Након презентације пројекта од стране сараднице за превентивно здравствену заштиту ПУ Чукарица, Олгице Субашић и др Татјане Миленковић са Института за здравствену заштиту мајке и детета „Др Вукан Чупић“

(43) Sve je stalo, samo deca rastu – YouTube

Директорка ПУ Чукарица Биљана Гајић је упознала Савет родитеља са Извештајем о раду директора за период септембар 2021. – фебруар 2022. и текућим питањима у Установи.