19.7.2017. 13.9.2017. године одржани су састанци нутрициониста , шефова кухиња и помоћних радника , на којим су осим припремљених тема, разматрана и текућа питања у вези са бољом организацијом рада цетралних, самосталних и приручних кухиња ПУ Чукарица. Овим састанцима обухваћено је 40 запослених а присуствовале су и директорка ПУ Чукарица Биљана Гајић, помоћнице директора Славица Рашковић и Валентина Живојиновић.

Нутриционисти Војка Арсић је присутне информисала у вези са основним правилима понашања у кухињи,хигијенском третману намирница, о правилном хигијенском третману свежег воћа и поврћа као и о правилној припреми и сервирању оброка.

Нутрициониста Марина Бошњак је извештавала о променама услед топлотне обраде намирница, планирању јеловника по прорачуну неопходних нутријената, реализацији готовог оброка, и количином витаминау намирницама пре и  услед термичке обраде. Сви запослени су добили и штампани материјал о наведеним темама.