Поштовани,

као родитељ предшколца вртића „Дечији гај“ желела бих да се захвалим целом тиму ПУ Чукарице који је учествовао у организацији и реализацији III Олимпијаде на креативности, професионалности и пре свега на томе што су се несебично дали да деца, а и публика, уживају у дивном дану.

Видело се да сте и Ви уживали током Олимпијаде, чиме сте деци олакшали такмичарски дан, а нама, родитељима, да са пуно жара и елана бодримо наше мале велике олимпијце. Постигли сте да се сви играмо, и на терену и на трибинама.

Кроз феноменално осмишљене игре, деца су, поред физичке спремности, показала шта је тимски рад, поверење, логичко решавање проблема, као и да када је најпотребније дају све од себе како би постигла што бољи резултат…а све то уз пружену руку својих васпитача и васпитача волонтера.

Без обзира на резултате олимпијаде, победници су била сва деца која су учествовала, а што сте препознали давајући свима њима медаље на крају Олимпијаде.

Мени, као родитељу, није било бољег места, са бољом енергијом тог дана где бих провела сунчано поподне са својом породицом.

На крају бих се посебно захвалила колективу вртића „Дечији гај“ који је дан после Олимпијаде организовао дочек својих златних олимпијаца, а који је био достојан (ако не и бољи) дочеку професионалних спортиста на балкону скупштине града Београда.

Све најбоље и да реализујете још доста оваквих догађаја у којима ћемо уживати сви заједно и памтити цео живот.

Леп поздрав,

Јадранка Кораћ