Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић уручио је Биљани Гајић директору Предшколске Установе Чукарица, Светосавску награду Предшколској Установи Чукарица, за допринос квалитетном образовању, унапређивању образовно – васпитне праксе и развоју научних достигнућа у области образовања и васпитања у Републици Србији у 2016.години.

Уручивање Награда се одиграло у Влади Републике Србије 27.01.2017.год. где је  Министар Шарчевић  обраћајући се добитницима истакао да би њихов рад, успеси и доприноси требало да служе као пример.

У Народном позоришту је одржана и Светосавска академија, којој је присуствовао  председник Србије Томислав Николић, Министар Просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић, као и бројне угледне званице.

Скуп је започео интонирањем државне химне „Боже правде“, а на бину је изашло 27 појединаца и представника институција, добитника Светосавске награде, који су се својим залагањем и оствареним резултатима истакли у области васпитања и образовања.

Директор ПУ Чукарица Биљана Гајић
Стручни сарадник, координатор стручног тима, Катарина Ђурић

Свечана академија у Народном позоришту

*фотографије су преузете

http://www.mpn.gov.rs/urucene-svetosavske-nagrade/

http://www.mpn.gov.rs/