07 апр 2017
7 априла, 2017

ПОХВАЛЕ РОДИТЕЉА

PISMO PREPORUKE

Za gdju Draganu Mikić

 

Iz mog dosadašnjeg iskustva sa vaspitačima uopšte(od 2010 do danas,deca su mi pohađjala predškolsku ustanovu “Carić”) mogu reći da sam upoznala radnike koji korektno obavljaju svoj posao. Kao veoma zadovoljan roditelj istakla bih rad vaspitačice Dragane Mikić koja je radila kao zamena u vrtiću “Carić” od 02. 11. 2015. Do aprila 2017 godine.

Kada je reč o Dragani, korektno ni izbliza ne počinjem da opisujem njen rad.Retko se sreće osoba koja toliko voli posao koji radi i čovek čija ličnost u tom periodu odgovara poslu koji obavlja.

Reč je o izuzetno vrednoj, veseloj, inteligentnoj i komunikativnoj osobi koja je izgradila sjajan odnos ne samo sa decom već I sa nama roditeljima. Njen entuzijazam je inspirativan i pažnja sa kojom prilazi deci, način na koji ih vaspitava I brine o njima, nije samo posledica znanja i iskustva, vec zasigurno primer urođenog pedagoškog dara.

Ona je svojim zalaganjem bila uvek jedan korak ispred naših očekivanja.

Pored toga što su sve osnovne dečije potrebe bile namirene, ono što me je posebno oduševljavalo u ponašanju ove vaspitačice je veliko poštovanje koje gaji prema ličnosti deteta, obraćanje sa uvažavanjem i neprestani rad na izgradnji njihovog samopouzdanja. Deca su u ovom period rasla u atmosferi ljubavi i podrške I izuzetno napredovala u svim razvojnim fazama.

Ona je bila upoznata sa specifičnostima svakog deteta ponaosob,raspoložena da roditeljima odgovori na pitanja i pomogne savetom ukoliko postoji neki zajednički izazov.

Ova divna mlada žena je zaista primer izvanrednog vaspitača zbog čega se nadam da će neki kolektiv u što skorije vreme prepoznati njen potencijal i ponuditi joj stalan radni odnos na radost dece i roditelja.

 

S poštovanjem, 

Roditelji Petra Mladenovića,

Ljubica i Goran Mladenović