На Фестивалу кратких драмских форми,  који је одржан 24.4.2019.год. у сали Културног Центра „Чукарица“, под покровитељством Пријатељи деце Чукарица, учествовала су деца из пет наших вртића.

Вртић „Невен“ се представио с позоришном представом „Кућица у шуми“, сценарио: васпитачица Драгана Вељић, сценографија: Драгана Вељић, Јелена Ранковић и деца.

Вртић „Горица“ нам је приказао мјузикл „Свинг бајка“, сценарио и режија: васпитачи Лазаревић Александра и Симоновић Слађана, сценографија: васпитачи и деца.

Деца из вртића „Радосно детињство“ уживала су на сцени уз своју „Морску авантуру“. Аутор сценарија и режије: васпитач Данијела Маглов, сценогррафија и костими: родитељи и васпитачи.

Вртић „Кошута“ је плесао уз своју „Виолинчицу“, сценографија и режија: васпитачи Снежана Стаменковић и Младен Стефановски.

„Причу о сиренама“ показала су нам деца из вртића „Сањалица“ и васпитачи Нада Веселиновић и Јасмина Радић као аутори сценарија и сценографије, а костиме је израдила васпитачица Нада Веселиновић.