24.03.2014.год. у вртићу „Сањалица“ отворена је I Изложба дидактичких средстава медицинских сестара васпитача  и васпитача.

Изложбу је отворио директор ПУ Чукарица Милош Максовић и истакао да можемо бити поносни богатством и разноликошћу идеја које су наши васпитачи и медицинске сестре васпитачи имали при изради дидактичких средстава, која су настала у самосталној изради, у заједничком раду са децом и у сарадњи са родитељима.

Такође је нагласио да је велика добит за све медицинске сестре васпитаче и васпитаче у Установи, што могу на једном месту да виде идеје својих колегиница и колега и да их то инспирише или охрабри да и сами узму учешће у изради неког дидактичког средства.

Посетом изложби медицинске сестре васпитачи и васпитачи размењују идеје, учвршћују колегијалне односе и међусобно се боље упознају.

На изложби су учествовали вртићи „Цврчак“, „Машталица“, „Дечји гај“, „Плава птица“, „Невен“, „Весељко“, „Дуга“, „Ђурђевак“, „Сањалица“, „Рода“, „Бубамара“, „Царић“ и „Свети Сава“ са 114 различитих дидактичких средстава.