Предшколска Установа Чукарица одазвала се позиву ПУ „ Наша радост“ из Смедерева и организовала хоризонталну размену за госте у сали Општине Чукарица.

Сврха посете је хоризонтална размена са циљем јачања капацитета локалног тима за инклузивно предшколско васпитање и образовање. Из  ПУ „Наша радост“ Смедерево дана 28.2.2023.год. посетили су нас:

директорка и помоћница ПУ „Наша радост“, чланице радне групе (водитељи радионица-2,

родитељи-2, представник Града задужен за послове праћења и координације на решавању

ромских питања и послова из области родне равноправности) и стручна сарадница-

дефектолог, задужена за пројекат„Корачајмо заједно“, који се у овој установи реализује  од октобра месеца 2019. године.

Тим ПУ Чукарица представљали су : чланица Општинског већа ГО Чукарица, Стана Лукић, директорка Биљана Гајић , Милица Марковић социјална радница Установе, Катарина Ђурић стручна сарадница, Тијана Боговац стручна сарадница, Живослава Живановић сарадник за пзз, Наташа Мачинковић мс васпитач, Александра Петровић васпитач и Мирјана Јеркић васпитач.

Захваљујемо се  Општини Чукарица која је допринела да се учесници угодно осећају у  Свечаној сали, а да се покажемо као добри  домаћини допринели су  кухињски радници вртића „Царић“ и сервирка Звездана као њихов представник.

https://www.cukarica.rs/vest/360866/predstavnice-predskolske-ustanove-nasa-radost-iz-smedereva-u-poseti-pu-cukarica-i-opstini-cukarica.php