На 13. Међународном фестивалу дечјег и наставничког стваралаштва „Вода Вода Креативна чаролија“ у Бањи Врујци, дана 27. маја 2017. године ПУ „Чукарица“ представила се у такмичарској категорији за кратки образовни филм и учествовала на трибини „Реформишимо образовање“.
Филм “ Игра ми је све или не“ снимљен у предшколској 2 групи вртића „Царић“ освојио је III место. У кратком филму комбиноване форме представљено је питање игре у дечјем вртићу. Да ли је игра резултат унутрашњег мотива  код деце уз подршку и учешће одраслог или је постала прописана активност са разрађеним следом од почетка до краја која се изводи по плану и у одређено време. Решење уоченог проблема је стваралачка игра која је основ за планирање васпитно-образовног рада и стварање односа између деце, васпитача, родитеља и шире друштвене заједнице.
Аутори филма су васпитачице: Јелена Стојшић Раосављев, Јелена Пртина Ивановић и Драгана Микић у сарадњи са педагогом Славицом Илић и техничком подршком родитеља Александра Туцаковића.
Осим аутора, на фестивалу су учествовала и три васпитача из вртића „Царић“ и „Плава птица“.