15 апр 2022
15 априла, 2022

ВРТИЋ „ФИЛМИЋ“

15.4.2022. године извршена је примопредаја вртића „Филмић“, ул Милоја Закића 48. Градски секретар за образовање и дечју заштиту  Славко Гак, председник Општине Чукарица Срђан Коларић, и директорка ПУ Чукарица Биљана Гајић, тим поводом су обишли новоизграђени објекат који почиње са радом крајем априла.

Градски секретар за образовање и дечју заштиту  Славко Гак, је изразио задовољсто што су се стекли услови за почетак рада новог вртића у ПУ Чукарица, и да се након напорног рада виде резултати, Секретаријат за образовање и дечју заштиту  је уложио значајна средства за опремање и одржавање вртића на територији града Београда.

Председник Општине Чукарица Срђан Коларић, најављује даље проширивање капацитета за предшколско васпитање и образовање на Чукарици јер је препозната потреба о значају смештаја деце у вртиће.

Директорка ПУ Чукарица Биљана Гајић је истакла да је вртић „Филмић“ један од најмодерније опремљених вртића и сви запослени са радошћу очекују долазак деце.

Капацитет вртића „Филмић“ је пет јаслених група и осам група вртића, поседује модерно опремљену самосталну кухињу, вешерницу, видео надзор, подно грејање, систем за пречишћавање ваздуха и вентилацију, централно озвучење, савремену дидактичку опрему у складу са Новим основама предшколског програма. Током наредних дана сви родитељи ће бити обавештени о поласку деце у вртић.