13.02.2017. године Директорка  и запослени ПУ Чукарица, су присуствовали свечаном пријему код председника Општине Чукарица, Срђана Коларића и чланице већа Стане Лукић, поводом добијања Светосавске награде.
„Поставши носилац највише награде у земљи за допринос образовању и васпитању нашег нараштаја учинили сте нас изузетно поносним и срећним“, рекао је председник општине Чукарица Срђан Коларић истичући да општина са великом пажњом подржава пројекте и активности установе. „Трудимо се да, заједно са Градом створимо услове за нове капацитете и више места у вртићима“, рекао је председник, с обзиром на то да је Чукарица општина са највећим прираштајем.
Пројекте, као што су „Вртићи без граница 2“ и Хипотерапија за децу инклузивних група, установа је реализовала уз подршку општине Чукарица, а добра сарадња од самог почетка резултирала је и великим успехом реализованих пројеката, рекла је чланица Већа Стана Лукић.
Упућујући честитке на престижној награди председник општине Чукарица Срђан Коларић и чланица већа Стана Лукић изразили су понос и захвалност општине.

Биљана Гајић директор Предшколске Установе Чукарица се захвалила на оствареној сарадњи, помоћи и подршци коју је општина Чукарица испољила у протеклом периоду, и нагласила да су приликом одабира установа за добијање Светосавске награде, квалитети који истичу Предшколску Установу Чукарица препознати из области унапређивања доступности предшколског васпитања и образовања, унапређивања квалитета инклузивног образовања, сарадње са свим релевантним институцијама, континуираног стручног усавршавања запослених , повећања видљивости рада установе и давања значаја подстицању раног развоја деце. Честитала и захвалила се свим запосленима на преданости и посвећености у раду.

Директорки Биљани Гајић председник је уручио захвалницу општине за допринос у унапређењу услова за остварење квалитетног образовања и васпитања.

 

*Део текста и фотографије преузети:

http://www.cukarica.rs/cir/prijem-za-dobitnike-svetosavske-nagrade/#prettyPhoto