На стручном скупу са називом „Медицинска сестра васпитач као део заједнице учења и учесник у планирању промена у васпитно-образовној пракси“ ПУ Чукарица су у Пленуму представљале медицинске сестре васпитачи из вртића „Бајка“ са радом „Примена промена –Искуство процеса имплементације нових Oснова програма у јаслама вртића «Бајка» „.

Аутори рада су: Мирјана Садику и Александра Срећо, медицинске сестре васпитачи уз подршку стручне сараднице Тијане Боговац. Рад приказује искуства и сазнања практичара јасала вртића Бајка у имплементацији нових Основа програма ПВО.

Приказан је и рад „Креирана промена у простору јаслица у заједништву са децом и родитељима“, вртић Горица, ПУ Чукарица.

Аутори рада су: Бојана Саблић, Јасна Марчић Несторовић и Дина Радић, медицинске сестре-васпитачи уз подршку стручне сараднице Тијане Боговац. Рад приказује прве искораке у пракси јасала вртића Горица у примени нових Основа програма ПВО. Сусрети се одражавају у Врњачкој Бањи у периоду 26.-29.05.2022.

На затварању XXV  стручног скупа излагање је имала Катарина Дјурић, психолог ПУ Чукарица, на тему  „Истраживање потреба и иницијатива ППЗ у инплементацији Година узлета“.