19 дец 2017
19 децембра, 2017

ПРОСЛАВА ДАНА УСТАНОВЕ

13.12.2017.године ПУ Чукарица је прославила 73 године трајања и поверења, те је тема учесника била баш то: МОСТОВИ.
Мостови су све што живот казује, мостови спајају просторно, временско и духовно. Зато смо спојили 332 учесника па је на сцени „СРЦ Пионирски град“ заиграло и запевало 216 деце и 116 одраслих .
Директорка ПУ Чукарица Биљана Гајић је поздравила све присутне госте и истакла да деца имају снагу и моћ коју испољавају у грађењу односа са одраслима, у окружењу свог вртића, у свом граду и у односима међу вршњацима.
Вртић „Ђурђевак“је уз колаж класичне музике са 51 дететом, 47 родитеља и 11 васпитача дало приказ одрастања од јаслица вртића до одласка у школу, лепоту игре-учења и покретачку снагу деце, родитеља и васпитача.
Десетогодишњи мост сарадње између вртића „Невен“ и Геронтолошког центра Чукарице приказан је Јубиларном песмом, где су 33 деце са 10 чланова клуба запевали и послали поруку без обзира на године.
Вртић“Свети Сава“је на духови начин представио игру уз песму “Резанац“ са предшколском групом од 27 деце и васпитача, а вртић“Радосно детињство“је учествовали са својих 105 предшколаца у дечијем хору и у игри „Луцкасти миш“.
Поред дечијег хора 45 чланова из свих профила запослених ПУ Чукарица певали су у хору уз вођство васпитача- диригента Оливере Томовић.