Министарство просвете науке и технолошког развоја је и ове године било покровитељ Сајма образовања и наставних средстава, који се одржао на Београдском сајму у периоду од 24-28.10.2018. године.
Сектор за предшколско и основно образовање и васпитање предложио је да предшколске установе „Чукарица“, „Чика Јова Змај“ и „Зрењанин“ представе своја искуства и резултате остварене у оквиру пројекта „Вртићи без граница 3“, са темом: „У сусрет деци и породицама – Вртићи без граница“ .

У суботу 27.10. 2018. год.- на штанду у централном делу хале 2б Београдског сајма у периоду од 10.00-13.00 Предшколска Установа Чукарица  је приказала исходе током реализације пројекта “Вртићи без граница 3 – подршка унапређивању система друштвене бриге о деци и предшколског васпитања и образовања на локалном нивоу“ – квалитетни програми за сву децу која нису укључена систем предшколског васпитања и образовања, који је у Предшколској Установи Чукарица реализован је у периоду од маја месеца 2017.године до септембра 2018.године.

Током нашег представљања посетила нас је Весна Недељковић помоћник министра за предшколско и основно образовање и васпитање МПНТР.