07 окт 2016
7 октобра, 2016

ПУ ЧУКАРИЦА У ПИОНИРСКОМ ГРАДУ

Дечја недеља се традиционално одржава у првој седмици октобра, у циљу скретања пажње јавности на децу и младе, на потребе и права деце и младих у породици, друштву и локалној заједници, на њихова права да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење свих својих потенцијала.

Ове године је слоган Дечје недеље био „ НЕЋУ ДА БРИГАМ, ХОЋУ ДА СЕ ИГРАМ“

У току Дечје недеље сви вртићи ПУ Чукарица обележавали  су низом различитих активности значај игре, слободног времена, релаксације за подстицање раног раста и развоја сваког детета, а завршна свечаност  на којој су деца и васпитачи Татјана Ракоњац и Крстијана Ћебић из вртића „Сунце“ представљали ПУ Чукарица, одржана је 07.10.2016. год у „Пионирском граду“, у организацији „Пријатеља деце Србије и Београда“, а под покровитељством Скупштине града Београда иМинистарства рада и социјалне политике.

Програм под називом „Фестивал дечјег стваралаштва“ водио је Миња Субота а децу, госте и званице поздравили су Заменица председника Скупштине града Андреа Радуловић, Министар Александар Вулин, Извршни директор Удружења „Пријатељи деце Београда и Србије“ Ива Ераковић.

Деца вртића „Сунце“ били су најмлађи учесници, подршку су им пружали родитељи, старија група вртића „Сунце“ са васпитачима и медицинском сестром на превентивно здравственој заштити, руководилац вртића Валентина Живојиновић, пом.директора Рашковић Славица и директор ПУ Чукарица Биљана Гајић,

с поносом вам представљамо делић атмосфере са ове свечаности.

fds_002 fds_009fds_056 fds_062fds_065 fds_074fds_080 fds_084fds_096 fds_097fds_098 fds_100fds_101 fds_103fds_104 fds_109